SA THELL’ I KE HY MO PLAK!

Genta Hodo
Genta Hodo
1 Shkurt 2023
Shkruajta një poezi. Pastaj i kërkova ChatGPT-së që ta shkruante. Ja kush doli më robot nga ne të dy.
Genta Hodo
Genta Hodo
19 Janar 2022
Tabuja e shek. 21 nuk është divorci, por largimi nga puna
Genta Hodo
Genta Hodo
1 Janar 2022
5 gjërat që më mësoi 2021-shi
Redaksia Pergjumesh
Redaksia Pergjumesh
9 Dhjetor 2021
Pasiguria- nga Dea Hodo
Genta Hodo
Genta Hodo
2 Dhjetor 2021
Integrimi i Shqipërisë në BE, një dritë në fund të tunelit apo një rreth tjetër i ferrit të Dantes?
Genta Hodo
Genta Hodo
2 Dhjetor 2021
Filmat vizatimorë, stereotipet dhe nënvlerësimi i figurës femërore
Genta Hodo
Genta Hodo
2 Dhjetor 2021
E shkuar jo e harruar…
Redaksia Pergjumesh
Redaksia Pergjumesh
30 Nëntor 2021
Për dënimin me vdekje- nga Briselda Kumanaku
Redaksia Pergjumesh
Redaksia Pergjumesh
30 Nëntor 2021
Mbi ateizmin- nga Martin Fecani
Redaksia Pergjumesh
Redaksia Pergjumesh
24 Nëntor 2021
A po korruptojnë mediat sociale idenë e demokracisë?
Jeta Funit
Ne jemi…
Kryefaqe
Rubrikat
Kontakt

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.