RUGA

Hersi Matmuja
Hersi Matmuja
30 Shtator 2021
Hate Ora dhe artizanati i Kukësit!
Genta Hodo
Genta Hodo
29 Korrik 2021
“Kënga e Çobanit”: thirrja e malluar e gruas, duhet të jetë e të gjithë shqiptarëve
Hersi Matmuja
Hersi Matmuja
29 Qershor 2021
La Ruga
Hersi Matmuja
Hersi Matmuja
29 Qershor 2021
Zef Gruda
Hersi Matmuja
Hersi Matmuja
28 Qershor 2021
L’uomo contemporaneo “frammentato” di Giorgio Conta.
Hersi Matmuja
Hersi Matmuja
25 Maj 2021
Musica nuda, non è una gabbia!
Hersi Matmuja
Hersi Matmuja
24 Maj 2021
“Musica Nuda” nuk është një kafaz!
Hersi Matmuja
Hersi Matmuja
14 Maj 2021
Da “Qui e Adesso” con Massimo Ranieri a “Cosi fan tutte” di Mozart!
Hersi Matmuja
Hersi Matmuja
14 Maj 2021
EbbaneSis, nga spektakli me Massimo Ranieri-n tek opera “Così fan tutte” e Mozart-it!
Hersi Matmuja
Hersi Matmuja
7 Maj 2021
“Janelas”, finestre di musica!
Jeta Funit
Ne jemi…
Kryefaqe
Rubrikat
Kontakt

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.