NA ÇANË DËRRASAT KËTA FEMINISTËT

Genta Hodo
Genta Hodo
30 Shtator 2021
“Investo tek femra jote”, manifesti më i lartë i Lacikulturës
Rezi Matmuja
Rezi Matmuja
11 Maj 2021
Ata do të vazhdojnë të “qeverisin” e të vrasin gratë “e tyre” nën driten e diellit. Deri kur?
Rezi Matmuja
Rezi Matmuja
6 Maj 2021
Emancipimi i gruas shqiptare
Rezi Matmuja
Rezi Matmuja
5 Maj 2021
Gjykata në Kinë urdhëron burrin të paguajë gruan për punët e shtëpisë!
Rezi Matmuja
Rezi Matmuja
4 Maj 2021
Ursula Von der Leyen: “A do të kishte ndodhur sikur të kisha veshur kravatë?”
Rezi Matmuja
Rezi Matmuja
3 Maj 2021
Kam frikë, thirrje kundër vrasjeve dhe zhdukjeve të grave dhe vajzave në Guatemalë
Rezi Matmuja
Rezi Matmuja
22 Mars 2021
Burri im është shume i mire, lan edhe enet.
Irda Haruni
Irda Haruni
29 Janar 2021
Problemi pa emër pas buzëqeshjes së Monalizës
Rezi Matmuja
Rezi Matmuja
13 Janar 2021
Legalizimi i abortit në Argjentinë, një fitore për lirinë
Rezi Matmuja
Rezi Matmuja
28 Dhjetor 2020
PO HË SE FEMËR JE
Jeta Funit
Ne jemi…
Kryefaqe
Rubrikat
Kontakt

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.